Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Informatieavond 'Bevallen in het JBZ'

Gaat u in het ziekenhuis bevallen of bent u benieuwd hoe het bevallen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis gaat? Kom dan naar één van onze informatieavonden. Voor deze informatieavond moet u zich aanmelden.

 

Programma

Tijdens de informatieavond vertellen een gynaecoloog, een eerstelijns verloskundige en een klinisch verloskundige hoe een bevalling in het ziekenhuis kan verlopen. Een eerstelijns verloskundige is een verloskundige die niet in het ziekenhuis werkt; zij vertelt u meer over hoe een poliklinische bevalling verloopt en over de samenwerking van de verloskundige thuis en het ziekenhuis. Een klinisch verloskundige werkt wel in het ziekenhuis en kan precies vertellen hoe een bevalling verloopt als u tijdens uw bevalling medische hulp nodig heeft. 

 

Aan het einde van de avond is er een informatiemarkt waar u informatie kunt vinden over de verpleegafdeling Verloskundige (A5 Noord), de Couveuseafdeling, borstvoeding en pijnbestrijding. Er zijn verpleegkundigen en een lactatiekundige aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u meestal een kijkje nemen op een kraamsuite.

 

Aanmelden

Aanmelden is verplicht. U kunt hiervoor het onderstaande aanmeldformulier gebruiken. Er zijn altijd twee dezelfde rondes op een informatieavond. Elke ronde duurt ongeveer anderhalf uur. De informatieavonden worden druk bezocht. Het kan daarom zijn dat er op de avond of de ronde van uw keus geen plek meer is. U kunt dit zien wanneer u op het formulier een datum selecteert.

 

Waar?

De informatieavond vindt plaats in het Auditorium van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Op de avond staan er borden die u de weg wijzen.

 

We gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. We gebruiken deze alleen voor het doel waarvoor u de gegevens invult. Alle gegevens die u hieronder invult versturen we beveiligd (versleuteld). Hiermee zorgen we voor ervoor dat uw gegevens niet door anderen ingezien kunnen worden. Of dat uw gegevens door anderen worden misbruikt.

 

Nadat u onderstaand formulier heeft verzonden krijgt u een bevestiging per e-mail. Krijgt u de e-mail niet? Dan kan het zijn dat uw mailserver de mail tegenhoudt. Uw server ondersteunt dan niet het TLS beveiligingsprotocol. Neem hiervoor contact op met uw e-mailprovider.

 


Voor welke avond wilt u zich aanmelden?
Datum:
 
Welke ronde wilt u volgen?
Op deze datum zijn helaas alle plaatsen bezet

Wij zien u graag terug op de voorlichtingsavond. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, na de bijeenkomst bewaren wij uw e-mailadres niet meer.

Patiëntenfolders

Zoeken

Print