Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Polikliniek Pijnbestrijding

Op de polikliniek Pijnbestrijding worden pijnklachten onderzocht en - als dat mogelijk is - behandeld. Vaak gaat het om pijnklachten die langere tijd bestaan, de zogenoemde chronische pijnklachten.

 

Op de polikliniek Pijnbestrijding werken drie anesthesiologen. Voordat een behandeling kan worden afgesproken, is soms eerst verder onderzoek nodig door een andere specialist. De anesthesiologen van de polikliniek Pijnbestrijding werken daarom nauw samen met andere specialisten, zoals revalidatieartsen, fysiotherapeuten, orthopeden, neurologen en neurochirurgen.

 

De anesthesiologen van de polikliniek Pijnbestrijding zijn gespecialiseerd in behandeling van pijn. De polikliniek is een door de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie erkend pijnbehandelcentrum.


Een afspraak maken

U kunt alleen op de polikliniek Pijnbestrijding terecht als u daarvoor een afspraak heeft. Voor het maken van een afspraak kunt u rechtstreeks met de polikliniek contact opnemen. U kunt alleen een afspraak maken als u een verwijzing heeft van de huisarts of specialist. Heeft u geen verwijzing? Dan worden de kosten van afspraak, onderzoek en behandeling niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

 

Lees voor uw eerste bezoek ook de algemene informatie over polikliniekbezoek. Houdt u er rekening mee dat u zich bij uw bezoek moet legitimeren. Het is uw eigen verantwoordelijkheid na te gaan of u verzekerd bent voor de zorg waarvoor u naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis komt. Bekijk van tevoren uw polisvoorwaarden of informeer bij uw zorgverzekeraar.

 

Meer informatie

Meer informatie over de polikliniek Pijnbestrijding vindt u in de patiëntenfolder 'Polikliniek Pijnbestrijding' (foldercode ANE-037).

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

9.00 - 12.00 uur

14.00 - 16.00 uur


Telefoonnummers

(073) 553 26 57


Locatie

's-Hertogenbosch

Henri Dunantstraat 1

5223 GZ  's-Hertogenbosch

 

Let op! Als uw navigatiesysteem ons adres niet kent, geeft u in: Vlijmenseweg 10, 5223 GW 's-Hertogenbosch.


Route A.3.4

Routewijzer


Zie ook

Patiëntenfolders

Zoeken

Print