Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Longbehandelkamer

De longbehandelkamer is onderdeel van het specialisme Longgeneeskunde. Hier voeren we onderzoeken en behandelingen uit bij zowel klinische patiënten (als u opgenomen bent) als poliklinische patiënten (als u vanuit huis komt).

 

Waarvoor kunt u hier terecht?

Op de Longbehandelkamer kunt u terecht voor de volgende onderzoeken of behandelingen:

 

De duur van deze onderzoeken en behandelingen varieert van 15 minuten tot 1 uur.

 

Wie werken hier?

Het team van de Longbehandelkamer bestaat uit: longartsen, arts-assistenten (longartsen in opleiding) en doktersassistenten die u begeleiden tijdens de onderzoeken. Ook werken er regelmatig co-assistenten (artsen in opleiding) op deze afdeling.

 

Opleidingsziekenhuis

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is één van de grootste opleidingsziekenhuizen van Nederland. Dit betekent dat er artsen opgeleid worden tot medisch specialist en dat studenten geneeskunde (co-assistenten) praktijkervaring op komen doen. Ook voor allerlei andere beroepen in de gezondheidszorg heeft het ziekenhuis opleidings- en stageplaatsen (verpleegkundigen, fysiotherapeuten, diëtisten, enz.).
 
Het is mogelijk dat u op de polikliniek wordt ontvangen door een ‘medisch specialist in opleiding' en niet door uw behandelend specialist. De medisch specialist in opleiding overlegt steeds met uw behandelend arts wat voor u de juiste onderzoeken en behandelingen zijn.


Een afspraak maken

Voor een onderzoek of behandeling in de Longbehandelkamer heeft u een verwijzing nodig van de longarts.

 

Voor het maken van een afspraak kunt u rechtstreeks met de Longbehandelkamer contact opnemen.

 

Lees voor uw eerste bezoek ook de algemene informatie over polikliniekbezoek. Houdt u er rekening mee dat u zich bij uw bezoek dient te legitimeren. Het is uw eigen verantwoordelijkheid na te gaan of u verzekerd bent voor de zorg waarvoor u naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis komt. Bekijk van tevoren uw polisvoorwaarden of informeer bij uw zorgverzekeraar.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 

8.00 – 16.30 uur


Telefoonnummers

(073) 553 24 63


Locatie

's-Hertogenbosch

Henri Dunantstraat 1

5223 GZ  's-Hertogenbosch

 

Let op! Als uw navigatiesysteem ons adres niet kent, geeft u in: Vlijmenseweg 10, 5223 GW 's-Hertogenbosch.


Route B.1.5

Routewijzer


Zie ook

Zoeken

Print