Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

MS Informatiecentrum

In het MS Informatiecentrum vindt u informatie en voorlichtingsmateriaal over MS. Ook kunt u hier in contact komen met andere MS-patiënten. Het centrum beschikt over een groot aanbod aan folders op veel gebieden waarop u met MS te maken krijgt. Denkt u bijvoorbeeld aan informatie over medicatie, hulpmiddelen voor in en rondom het huis maar ook informatie over aangepaste vakanties. Het informatiecentrum wordt bemand door vrijwilligers van het Nationaal MS Fonds. In de rechterkolom vindt u de openingstijden van het centrum.

 

  

     

Team

De vrijwilligers van het Nationaal MS Fonds staan graag voor u klaar in het MS-Informatiecentrum. Alle vrijwilligers hebben zelf ook MS en kunnen u met raad en daad bij staan. In het centrum kunt u terecht voor informatie maar ook voor een kopje koffie en een luisterend oor. De vrijwilligers staan in directe verbinding met de MS verpleegkundigen.

 

De meest besproken onderwerpen in het MS Informatiecentrum zijn:
- Moeheid.
- Cognitieve stoornissen (stoornissen in het denken).
- Vragen over hulpmiddelen in en om het huis.
- Hoe informeer ik de omgeving (kinderen) over mijn ziekte.

 

  

 

Vrijwilliger worden?

Vindt u het leuk om mensen met MS en hun familie van informatie en voorlichtingsmateriaal te voorzien? Heeft u tijd om op dinsdag en/of donderdag ondersteuning te bieden aan het team van professionals en vrijwilligers in het MS-informatiecentrum in het Jeroen Bosch Ziekenhuis?
Dan kunt u contact opnemen met het Nationaal MS Fonds, telefoonnummer (010) 591 98 39 of met de heer Rien van Gulik coördinator van het Informatiecentrum, telefoonnummer 06 30149349.

 

Openingstijden

dinsdag en donderdag

10.30 - 15.00 uur


Telefoonnummers

(073) 553 33 01


Locatie

's-Hertogenbosch

Henri Dunantstraat 1

5223 GZ  's-Hertogenbosch

 

Let op! Als uw navigatiesysteem ons adres niet kent, geeft u in: Vlijmenseweg 10, 5223 GW 's-Hertogenbosch.


Gebouw D, verdieping 1, ontvangst 4 (Polikliniek Neurologie)

 


Zie ook

Patiëntenfolders

Zoeken

Print